Numi Thee, biologische thee

Numi Thee, biologische thee
Numi Thee, biologische thee cadeaus

Numi Presentatie materialen

 

NUMI theekist

NUMI theekist gevuld met 8 soorten NUMI thee

Luxe uitgevoerde 8-vaks theekist gevuld met 8 soorten NUMI thee. De theekist is gemaakt van bamboe (zeer duurzaam) en is zwart-fluweel aan de binnenkant.

NUMI theekist

8-vaks NUMI theekist met glas in deksel

Luxe uitgevoerde 8-vaks theekist voor het kunnen presenteren van 8 soorten Numi thee aan uw gasten. De theekist is gemaakt van bamboe (zeer duurzaam) en is zwart-fluweel aan de binnenkant. De deksel met glas zorgt er voor dat de gasten de verschillende soorten thee kunnen kiezen zonder de kist te hoeven openen.

 NUMI theekist dichte deksel

8-vaks NUMI theekist dichte deksel

Luxe uitgevoerde 8-vaks theekist voor het kunnen presenteren van 8 soorten Numi thee aan uw gasten. De theekist is gemaakt van bamboe (zeer duurzaam) en is zwart-fluweel aan de binnenkant. Een sterke en chique uitvoering die lang mee gaat.

Numi Theekist gevuld met 40 theezakjes

NUMI Theekist gevuld met 40 theezakjes

De theekist is gemaakt van bamboe (zeer duurzaam) en is zwart-fluweel aan de binnenkant. Een zeer sterke en chique uitvoering die lang mee gaat.

Numi Theerek voor 8 theedoosjes

NUMI Theerek voor 8 theedoosjes

Theerek waarin 8 Numi doosjes geplaatst kunnen worden. Door dat de doosjes aan de onderkant open kunnen kan de klant zelf de juiste thee soort pakken.

Numi Theerek voor 12 theedoosjes

NUMI Theerek voor 12 theedoosjes

Theerek waarin 12 Numi doosjes geplaatst kunnen worden. Door dat de doosjes aan de onderkant open kunnen kan de klant zelf de juiste thee soort pakken.

 
De Eng BV

Amersfoortseweg 1
3951 LA Maarn
Nederland

Tel +31 (0)343 441 040

© Copyright 2019